0341-265476 contact@easynow.nl
w

Communicatie

Het is belangrijk dat er naar je geluisterd wordt. Het is immers jóuw nieuwe website. EasyNow is niet een techneuten club. We kunnen daadwerkelijk communiceren ;-).

In control

Het is belangrijk dat je zelf prettig aan de slag kunt met je site. Geen afhankelijkheid van anderen om een foto te plaatsen. Zelf makkelijk alles onder controle.

Uitstraling

Op je website laat je een deel van jezelf zien. Het is daarom belangrijk dat je een goed gevoel hebt over je site. Dan straal je dat ook uit naar anderen.

Ekoe website

De website van Ekoe straalt direct uit waar Ekoe voor staat: Vriendelijk, met respect voor de natuur en persoonlijk. Rosa en haar zoon Armando runnen hun boerderij op hun manier. De boerderij en het land erbij leveren zeer veel mogelijkheden op. Bezoekers kunnen op deze website zien welke mogelijkheden Ekoe biedt, en hoe ze contact kunnen opnemen om van deze mogelijkheden gebruik te maken.

Petra Koelewijn website

De website van therapeut en coach Petra Koelewijn heeft een vriendelijke en persoonlijke uitstraling. Tevens bevat de website een webshop voor het verkopen van hypnose MP3’s.

Neotopia website

Neotopia bied opleidingen, coaching en advies op het gebied van gedragsmanagement.
De website geeft informatie, biedt artikelen ter download aan en toont logo’s van klanten in een fraai draaiend caroussel (speciaal aangekochte plugin).

Punctueel website

Administratiekantoor Punctueel wilde een website met op de homepage tegels die deels willekeurig worden getoond bij elke vertoning van de pagina.
Bezoekers kunnen zich inschrijven voor cursussen en deze ook direct betalen (webshop functionaliteit).